Skvělé přípravky proti padání vlasů

Novinka u nás v kadeřnictví a už ověřená je řada NATUCAIN. Doporučujeme zejména Tonik a podpůrně Šampon a Kondicionér. Zakoupíte je u nás na salonu nebo na našem eshopu.

Hlavní složkou tonika je MKMS24 formulovaný s 100% přírodními ingrediencemi jako je bambus, čočka a tymián. Díky této účinné látce se prodlužuje anagenní (růstová) fáze a katagenní (klidová) fáze se naopak zkracuje, což vede k rychlejšímu růstu. Dle provedených testů je dokázáno, že vypadávání vlasů se zlepšilo o 90% a růst vlasů o 93%. Obsah produktu tvoří 100% přírodní ingredience, bez hormonů, sulfátů, parabenů a silikonů. Má velmi malé molekuly a může se aplikovat i druhý den na neumyté vlasy, pouze dbejte na používání šamponů (i kondicionérů) bez silikonů. Při správném a pravidelném používání uvidíte první výsledky po 8-12 týdnech. Záleží především na růstovém cyklu vlasu a jeho stádiu.

 

Často se také setkáváme s dotazem, zda tyto produkty používat po chemoterapii. Je důležité se poradit s doktorem, ale Natucain obsahuje 100% přírodní složení, neobsahuje hormony a zákazníci proto potvrdili, že je používají i při chemoterapii.

Nezapomínejte na výživu vnitřní. Kvalitní potraviny a doplňky, které vlasy milují!

Co vlasy milují a co jim prospívá?

  • pitný režim, krev musí být dobře naředěná, aby mohla vyživovat (konkrétně vlasovou cibulku, vyživují ji krevní vlásečnice) – nejlépe vypijte 3,5 dcl na 10kg
  • aminokyseliny s obsahem síry
  • vitaminy ze skupiny B (nejvíce B12)
  • vitamín E, C
  • biotin (vitamín H)
  • stopové prvky selenu, zinku, hořčíku, železa, mědi