Kosmetické novinky 2022

Epilfree je metoda epilace, unikát na současném světovém trhu. Jedná se o zastavení růstu chloupků. Roztok používaný výhradně v kosmetických salonech je naprosto bezpečný, přírodního složení a po několika návštěvách je růst všech chloupků v místě aplikace trvale zastaven. Může se používat i v letních měsících beze strachu z nežádoucí pigmentace.

Žhavým trendem je také Laminace obočí, který si oblíbily ženy po celém světě. Jedná se  narovnání chloupků, které lze načesat a zafixovat do požadovaného tvaru. Díky změně struktury chloupků dochází k efektu hustějšího a dobře tvarovaného obočí. Laminace vydrží jeden měsíc a lze ho bez problémů opakovat.

Pokud nejste příznivcem permanentního make-upu a toužíte mít obočí podle současných trendů, zvolte úpravu obočí Bronsun. Dokonalá vyměřená architekrura obočí a následné barvení barvami Bronsun, které obarví také kůži, je klíčem k dokonalému výsledku, který vydrží až 3 týdny. Bromsun barva je jediná bezamoniaková barva na obočí, která vydrží jako Henna.